Studie proveditelnosti výstavbového projektu Park Cihelka - Kosík, Lukáš; Lukáš Kosík (České vysoké učení technické v Praze, 2022)
Diplomová práce se zabývá problematikou studie proveditelnosti. Popisuje jednotlivé kroky, které je nutné vypracovat v rámci studie proveditelnosti plánovaného projektu. Teoretická část, která je čerpána z dostupné literatury, je aplikovaná v druhé části této práce na vybraný projekt. Cílem práce je zhodnotit efektivnost projektu a upozornit na možná rizika.

This thesis analyzes the issue of feasibility studies. Describes the steps, that need to be developed under the feasibility study for the planned project. Theoretical part which is drawn from available literature is applied in the second part of the work on the planned project. The goal is to evaluate the effectiveness of the project and to highlight the possible risk.
Feasibility study Park Cihelka
Keywords: Studie proveditelnosti; Peněžní tok; rizika; Feasibility study; Cash Flow; Risk