Implementace skladového informačního systému - Plátková, Veronika; Plátková Veronika (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Tato bakalářská práce pojednává o analýze, návrhu a vývoji aplikace pro podporu skladového hospodářství v malé rodinné firmě. Na základě analýzy, odhalených požadavků (a poznatků z analýzy existujících řešení) je navržena nová aplikace skladového informačního systému. Výsledkem implementační části práce je webová aplikace na míru požadavkům. Práce je zakončena zhodnocením vyvinutého programu, srovnáním současného systému s novým a vyhodnocením nákladů.

This bachelor thesis is about analysis, design and implementation of application for support warehouse system at small family company. Based on analysis, discovered requirements (and analysis of existing commercial solutions) is designed new application of warehouse information system. Result of implementation part is custom made web application fitting all requirements. Thesis ends with evaluaion, comparison of actual and new system and cost evaluation.
Implementation of Warehouse Information System
Keywords: skladový systém; webová aplikace; analýza, návrh a implementace; PHP; HTML; Bootstrap; warehouse information system; web application; analysis, design and implementation; PHP; HTML; Bootstrap