Webová aplikace Deployment Manager - Staš, Adam; Adam Staš (České vysoké učení technické v Praze, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá procesem tvorby webové aplikace, jejíž účelem je zajištění přehledu o nasazených aplikacích a možnost pohodlné změny verze těchto aplikací. Aplikace je schopna komunikace s aplikacemi License Manager a Builder, s nimiž tato práce souvisí. V práci je provedena analýza požadavků na výslednou aplikaci, návrh technologie, architektury a způsobu uložení dat. Dále práce obsahuje dokumentaci vystaveného API, popis implementace samotné aplikace a její testování. V práci také lze nalézt zhodnocení dosažených výsledků a nastínění možných budoucích vylepšení.

This bachelor thesis deals with the process of creating a web application, the purpose of which is to provide an overview of the deployed applications and the ability to conveniently change the version of these applications. The application is capable of communicating with the License Manager and Builder applications with which this thesis is related. In this thesis, the requirements for the resulting application are analyzed, and the technology, architecture and data storage method are proposed. Furthermore, the thesis includes documentation of the exposed API, description of the implementation of the application itself and its testing. The thesis also includes an evaluation of the results achieved and an outline of possible future improvements.
Deployment Manager web app
Keywords: webová aplikace; návrh webové aplikace; změna verze aplikací; automatizace; PHP; Laravel; web application; web application design; changing version of applications; automation; PHP; Laravel