Webová aplikace pro plánování výletů - Feslová, Kateřina; Kateřina Feslová (České vysoké učení technické v Praze, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou, návrhem a vývojem klientské části webové aplikace pro plánování výletů. Aplikace umožní uživatelům ukládat místa, která chtějí navštívit a organizovat výlety. Práce pokrývá jednotlivé fáze vývoje - analýzu cílové skupiny a existujících řešení, návrh aplikace, výběr vhodných technologií, implementaci a testování prototypu. Prototyp je napsán v jazyce TypeScript pomocí frameworku React. Může posloužit jako základ pro plnohodnotnou aplikaci, kterou cestovatelé mohou použít pro zjednodušení plánování svých výletů.

This bachelor's thesis focuses on analyzing, designing and developing the client side of a web application for trip planning. The application will allow users to save places they want to visit and organize trips. The thesis covers individual phases of development - analysis of the target audience and existing solutions, application design, selection of appropriate technologies, implementation and testing of a prototype. The prototype is written in TypeScript using the React framework. It can serve as a solid foundation for a full-fledged application that travelers can use to simplify their trip planning.
Trip planning web application
Keywords: webová aplikace; plánování výletů; cestování; TypeScript; React; Google Maps; UX metody; testování použitelnosti; web application; trip planning; travelling; TypeScript; React; Google Maps; UX methods; usability testing