Bytový dům, Pardubice Prokopka - Týn, Václav; Václav Týn (České vysoké učení technické v Praze, 2021)
Bytový dům v Pardubicích, v části Prokopka. Nově vznikajícím území na místě bývalé továrny, v ústřední části města. Byty vysokého standardu na krásném místě v čele samotného centrálního náměstí jsou určeny klientům s vysokými nároky na kvalitu bydlení.

Apartment building in Pardubice, in a place called "Prokopka". Site of an old demolished factory, directly in the centre of the city. High standard apartments in the front part of the square are designed for clients with high demands.
Apartment House
Keywords: Bytový dům; vysoký standard; Pardubice; Hala; Cihly; Prokopka; Apartment house; high standard; Pardubice; Prokopka; Brick