Návrh mostu na SOKP u Suchdola - Doležal, Jakub; Doležal Jakub (České vysoké učení technické v Praze, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem mostu na silničním okruhu kolem Prahy, který propojí městské části Suchdol a Čimice přes řeku Vltavu a přilehlé komunikace. Je vypracováno několik různých variant návrhu, z nichž je pro podrobnější rozpracování vybrána zavěšená konstrukce.

The bachelor thesis deals with a design of motorway bridge at Prague ring road, the bridge connects city districts Suchdol and Čimice over the Vltava river and adjacent roads. Several different design variants were elaborated and finally a cable-stayed bridge was chosen of them for a more detailed solution.
Design of motorway bridge at Praha - Suchdol
Keywords: Silniční most, zavěšený most, předpjatý beton; Motorway bridge, cable-stayed bridge, prestressed concrete