Koncepce bezpečného parkování jízdních kol v systému integrované osobní dopravy - Rutar, Daniel; Rutar Daniel (České vysoké učení technické v Praze, 2016)
Předmětem této diplomové práce je zjistit a popsat možnosti bezpečného parkování jízdních kol. Na modelovém příkladu je řešena možnost financování projektu bezpečného parkování jízdních kol pomocí Public Private Partnership - PPP.

The subject of this thesis is to identify and describe options for safe bicycle parking. Example of a model is solved as a possibility of financing of the project on safe bicycle parking facilities by PPP - Public Private Partnership.
Conception of Secure Bicycle Parking in Integreted Passenger Transport System
Keywords: Parkování jízdních kol, Bike Sharing, Public Private Partnership, Public Sector Comparator, čistá současná hodnota.; Bicycle Parking, Bike Sharing, Public Private Partnership, Public Sector Comparator, Net Present Value.