Systém pro podporu testování studentů v BI-DBS - Pejša, Petr; Pejša Petr (České vysoké učení technické v Praze, 2016)
Tato práce se zabývá tvorbou a automatizovanou opravou testů a zkoušek v předmětu Databázové systémy, vyučovaného na Fakultě informačních technologií ČVUT v Praze. Hlavním cílem bylo nahradit stávající systém pro správu testů v semestru a u zkoušek. Velký důraz byl kladen na snadnou údržbu a rozšiřitelnost. V příloze lze nalézt dokumentaci a zdrojové kódy.

This work is focused on automatic corrections in the course Database systems which is taught in Faculty of Information Technology at CTU in Prague. The main purpose of this thesis was to replace current system for test management in semester and on exams. The big emphasis was put on easy maintance and extensive use. In attachment is documentation and sourse codes.
The system for supporting testing of students in BI-DBS
Keywords: Webová aplikace, Databázové systémy, automatická oprava, SQL, Relační algebra, Nette, PHP, Grido; Web aplication, Database systems, automatic correction, SQL, Relational algebra, Nette, PHP, Grido