Zobrazit minimální záznam

Business Plan for the Opening of Salad Bistro



dc.contributor.advisorŠvecová Lenka
dc.contributor.authorJan Frajbiš
dc.date.accessioned2019-06-11T14:46:16Z
dc.date.available2019-06-11T14:46:16Z
dc.date.issued2019-06-05
dc.identifierKOS-780409345305
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/82469
dc.description.abstractCílem diplomové práce je sestavení kompletního podnikatelského plánu na téma otevření salátového bistra, za účelem zjištění, zda je tento podnikatelský záměr v oblasti pohostinství a služeb konkurenceschopný a zda je možné jej realizovat. Podnikatelský plán může sloužit rovněž jako dokument pro případné investory, možné je i předložení plánu bance při žádosti o podnikatelskou půjčku. Teoretická část diplomové práce se věnuje vymezení podnikatele, právním formám podnikání, podnikatelskému, marketingovému a finančnímu plánování. V praktické části je realizována samotná tvorba podnikatelského plánu a všech jeho součástí tak, jak jsou vymezeny v teoretické části.cze
dc.description.abstractThe aim of this thesis is to make a business plan for the topic of opening a salad bistro to see if it´s possible to implement this business plan in area of hospitality, ie. whether this idea is competitive. The business plan will also serve as a document for potential investors, while the plan can be presented to the bank when applying for a business loan. In the theoretical part of my thesis I focus on the definition of entrepreneur, legal forms of business, marketing and financial planning. In the practical part of the thesis I deal with the creation of the business plan itself and all its parts as defined in the theoretical part.eng
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectPodnikatelcze
dc.subjectbistrocze
dc.subjectkonkurencecze
dc.subjectpláncze
dc.subjectzákazníkcze
dc.subjectmarketingcze
dc.subjectBusinessmaneng
dc.subjectbistroeng
dc.subjectrivaleng
dc.subjectplaneng
dc.subjectcustomereng
dc.subjectmarketingeng
dc.titlePodnikatelský záměr pro otevření salátového bistracze
dc.titleBusiness Plan for the Opening of Salad Bistroeng
dc.typediplomová prácecze
dc.typemaster thesiseng
dc.contributor.refereeŽáček Daniel
theses.degree.disciplineProjektové řízení inovací v podnikucze
theses.degree.grantoroddělení manažerských studiícze
theses.degree.programmeŘízení rozvojových projektůcze


Soubory tohoto záznamu





Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam