Zobrazit minimální záznam

Ventilation in a restaurant Kozlovna



dc.contributor.advisorVeverková Zuzana
dc.contributor.authorHora Daniel
dc.date.accessioned2018-06-27T17:54:43Z
dc.date.available2018-06-27T17:54:43Z
dc.date.issued2018-06-27
dc.identifierKOS-593779670505
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/78136
dc.description.abstractTeoretická část bakalářské práce se zabývá řešením vzduchotechniky v kuchyních, vypracováním návodu pro výpočet množství větracího vzduchu v kuchyních podle hygienických předpisů, VDI 2052, EN 16282, vč. dopadu nařízení komise (EU) č. 1253/2014 (Ekodesign 2016/18) na návrh jednotek pro větrání kuchyní. Druhá část bakalářské práce obsahuje vypracování projektu vzduchotechniky v restauraci. K návrhu byly použity platné normy a předpisy.cze
dc.description.abstractThe theoretical part of the bachelor's thesis deals with the solution of air-conditioning in kitchens, elaboration of instructions for calculating the quantity of ventilation air in kitchens according to hygienic regulations, VDI 2052, EN 16282, incl. impact of Commission Regulation (EU) No 1253/2014 (Ekodesign 2016/18) on designing kitchen ventilation units. The second part of the bachelor's thesis is the elaboration of the project of ventilation in the restaurant. Valid standards and regulations have been applied to the proposal.eng
dc.language.isoCZE
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectVzduchotechnika,restaurace,větrání kuchyní,vzduchotechnická jednotkacze
dc.subjectVentilation,restaurant,kitchen ventilation,air handling uniteng
dc.titleVzduchotechnika v restauraci Kozlovnacze
dc.titleVentilation in a restaurant Kozlovnaeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.date.accepted
dc.contributor.refereePechová Pavla
theses.degree.disciplineKonstrukce pozemních stavebcze
theses.degree.grantorkatedra technických zařízení budovcze
theses.degree.programmeStavební inženýrstvícze


Soubory tohoto záznamu



















Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam