Zobrazit minimální záznam

Employee evaluation in a selected fast food restaurant



dc.contributor.advisorCoops Kateřina
dc.contributor.authorKotíková Vendula
dc.date.accessioned2016-05-13T16:13:36Z
dc.date.available2016-05-13T16:13:36Z
dc.date.issued2015-02-13
dc.identifierKOS-559210107305
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/64294
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá metodami hodnocení, které se využívají ve společnosti rychlého občerstvení. Je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá hodnocením pracovníků, systémy a kritérii hodnocení pracovníků. Je zde popsána úloha hodnotitelů, zpětná vazba a analyzovány metody hodnocení pracovníků. V praktické části je analýza systému hodnocení ve společnosti rychlého občerstvení, pro tuto část jsem si vybrala společnost McDonald's.cze
dc.description.abstractThis bachelor thesis deals with the methods of evaluation which are used in a fast food company. It is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part deals with the evaluation of employees, with the systems and the criteria of evaluation. There are described the role of evaluators, the feedback and there are analysed the methods of evaluation in this part. In the practical part there is the analysis of evaluation system in a fast food company, I have chosen the company McDonald's for this part.eng
dc.language.isoCZE
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfeng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfcze
dc.subjecthodnocení zaměstnanců, systémy a kritéria hodnocení pracovníků, metody hodnocení pracovníků, hodnotitelé, zpětná vazbacze
dc.subjectemployees evaluation, systems and criteria of employee evaluation, methods of employee evaluation, evaluators, feedbackeng
dc.titleHodnotící metody ve vybrané restauraci rychlého občerstvenícze
dc.titleEmployee evaluation in a selected fast food restauranteng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.date.accepted2015-06-18
dc.contributor.refereeŠimonová Klára
theses.degree.disciplinePersonální management v průmyslových podnicíchcze
theses.degree.grantoroddělení pedagogických a psychologických studiícze
theses.degree.programmeEkonomika a managementcze


Soubory tohoto záznamu




Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam