Hodnotící metody ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
Employee evaluation in a selected fast food restaurant
dc.contributor.advisor | Coops Kateřina | |
dc.contributor.author | Kotíková Vendula | |
dc.date.accessioned | 2016-05-13T16:13:36Z | |
dc.date.available | 2016-05-13T16:13:36Z | |
dc.date.issued | 2015-02-13 | |
dc.identifier | KOS-559210107305 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10467/64294 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá metodami hodnocení, které se využívají ve společnosti rychlého občerstvení. Je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá hodnocením pracovníků, systémy a kritérii hodnocení pracovníků. Je zde popsána úloha hodnotitelů, zpětná vazba a analyzovány metody hodnocení pracovníků. V praktické části je analýza systému hodnocení ve společnosti rychlého občerstvení, pro tuto část jsem si vybrala společnost McDonald's. | cze |
dc.description.abstract | This bachelor thesis deals with the methods of evaluation which are used in a fast food company. It is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part deals with the evaluation of employees, with the systems and the criteria of evaluation. There are described the role of evaluators, the feedback and there are analysed the methods of evaluation in this part. In the practical part there is the analysis of evaluation system in a fast food company, I have chosen the company McDonald's for this part. | eng |
dc.language.iso | CZE | |
dc.publisher | České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum. | cze |
dc.publisher | Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre. | eng |
dc.rights | A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf | eng |
dc.rights | Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf | cze |
dc.subject | hodnocení zaměstnanců, systémy a kritéria hodnocení pracovníků, metody hodnocení pracovníků, hodnotitelé, zpětná vazba | cze |
dc.subject | employees evaluation, systems and criteria of employee evaluation, methods of employee evaluation, evaluators, feedback | eng |
dc.title | Hodnotící metody ve vybrané restauraci rychlého občerstvení | cze |
dc.title | Employee evaluation in a selected fast food restaurant | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.type | bachelor thesis | eng |
dc.date.accepted | 2015-06-18 | |
dc.contributor.referee | Šimonová Klára | |
theses.degree.discipline | Personální management v průmyslových podnicích | cze |
theses.degree.grantor | oddělení pedagogických a psychologických studií | cze |
theses.degree.programme | Ekonomika a management | cze |
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
-
Bakalářské práce - 32151 [1228]