• CENTRUM MĚSTA ALBRECHTICE 

      Autor: Lada Chromelová; Vedoucí práce: Valouch Štěpán; Oponent práce: Kraus David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Tématem diplomové práce jsou Sudety, pohraniční oblast, která zaznamenala několik velkých historických ran a jejich důsledkem je dnes vnímaná jako nejchudší oblast. Oblast Jesenicka a Bruntálska je jednou ze zapomenutých ...
    • EKOLOGICKÉ CENTRUM PRALES, PRAHA KBELY 

      Autor: Michaela Dunajská; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Témou tejto diplomovej práce je nové ekologické centrum Prales v mestskej časti Praha 19 - Kbely. Na mieste, ktoré je predmetom riešenia, už v súčasnosti pôsobí ekocentrum Prales - Pražské lesné stredisko, ktorému však ...
    • Kulturní centrum Balthasara Neumanna 

      Autor: Boleslav Pazdziora; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Rosický Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-03-03)
      Tématem této bakalářské práce je návrh novostavby kulturního centra v historickém jádru města Cheb. Kulturní centrum bude obsahovat několik provozů – galerii, knihovnu, sál nebo kavárnu.
    • MĚSTSKÝ BLOK V KLADNĚ 

      Autor: Jan Miňovský; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Müller František
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Předmětem diplomové práce je návrh doplnění městské struktury v centru města Kladna. Projekt nabízí řešení v urbanistickém měřítku i podrobnější studii vybraných bytových domů.
    • Multifunkční centrum VÚRV 

      Autor: Jakub Klíma; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Stára Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Tématem bakalářské práce je novostavba multifunkčního centra Výzkumného ústavu rostlinné výroby pro soukromé i veřejné využití.
    • TRANSFORMACE PRŮMYSLOVÉHO AEÁLU BÝVALÝCH PAPÍREN - VRANÉ NAD VLTAVOU 

      Autor: Ondřej Vik; Vedoucí práce: Fingerová Radmila; Oponent práce: Novotný František
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-06)
      Předmětem diplomové práce je transformace průmyslového areálu bývalých papíren ve Vraném nad Vltavou na veřejné prostranství, které poskytne místním nové kulturní a rekreační využití a začlenění území areálu do urbanistické ...
    • Trutnov - Studie rozvoje městkého centra 

      Autor: Markéta Kammelová; Vedoucí práce: Kaplan Ivan; Oponent práce: Wajsar Marek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)
      Předmětem diplomové práce je komplexní návrh urbanistické studie rozvoje městského centra Trutnova a následné řešení veřejného prostoru této lokality. Diplomová práce je rozdělala na dvě části. Obsahem předdiplomního ...
    • Voda a veřejný prostor v kontextu post-industriálního území při řece Radbuze a Mži, Plzeň 

      Autor: Hana Boříková; Vedoucí práce: Hlaváček Michal; Oponent práce: Kupka Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-10-25)
      Veřejné prostory centrální oblasti měst v kontextu post-industriálních areálů na březích řek jsou relativně novým tématem v souvislosti se společenským vývojem chápání řeky a jejího významu v rámci rozvoje soudobého města. ...
    • WELLNESS CENTRUM MILOVICE 

      Autor: Nikol Sládková; Vedoucí práce: Juha Michal; Oponent práce: Priester Jozef
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-06)
      Wellness centrum podporuje rozvíjející se turistický cestovní ruch v Milovicích v oblasti volnočasových aktivit. Svým nevšedním tvarem vycházejícím z organického konceptu rostoucího výhonku kapradiny a myšlenkou intenzivního ...