• Bytový dům Milada 

      Autor: Marek Polášek; Vedoucí práce: Plicka Ivan; Oponent práce: Materna Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      V bakalářské práci navrhuji městský dům u jezera Milada v Trmicích. První nadzemní podlaží je navrženo pro obchody, ostatní čtyři podlaží jsou určena k bydlení. Součástí projektu je soukromý park, který je určen obyvatelům ...
    • Bytový dům, Pankrác 

      Autor: Michaela Petrová; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Návrh bytového domu v Praze na Pankráci. Stavba je osmipodlažní, dvě podzemní podlaží s garážemi. V parteru se nachází kavárna a byty, v následujících podlažích jsou bytové jednotky.
    • Bytový dům, Vlašim 

      Autor: Petr Matyáš; Vedoucí práce: Seho Hana; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Řešeným objektem je bytový dům v blízkosti centra města Vlašim. Stavba se nachází na pozemku školní zahrady vedle bývalého hřbitova. Je součástí nové liniové zástavby podél ulice Prokopova, která navazuje na nově vzniklý ...
    • Obytný dům s vybavením, Český ráj 

      Autor: Lucie Fousová; Vedoucí práce: Girsa Václav; Oponent práce: Kantová Olga
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-04-03)
      Projekt řeší zpracování původní studie navržené v ateliéru Girsa na dokumentaci pro stavební povolení. Návrh řeší polyfunkční stavbu v proluce ve městě Turnov. V parteru stavby se nachází cukrárna a prodejna s čaji. V patře ...
    • Polyfunkční dům - Liberec 

      Autor: David Šiška; Vedoucí práce: Dvořák Václav; Oponent práce: Neuman Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-20)
      Předmětem diplomové práce je návrh souboru polyfunkčních domů v Liberci - v obci Kunratice. Hlavní myšlenka návrhu je začlenění nové zástavby do přírodní scenérie okolí Kunratic. Důležité bylo navázat na stávající nízkou ...