• Inovativní metody při dosahování konkurenční výhody na trhu 

      Autor: Pavel Nagy; Vedoucí práce: Antošová Gabriela; Oponent práce: Skokanová Dagmar
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-08-31)
      Cílem diplomové práce „Inovativní metody při dosahování konkurenční výhody na trhu“ je zhodnotit podmínky pro vznik inovací v ČR s ohledem na současné státní programy a strategické dokumenty pro podporu inovací v ČR a EU. ...
    • Podnikatelský plán pro založení burgrárny 

      Autor: Eliška Karabellová; Vedoucí práce: Dobrucká Lucia; Oponent práce: Štěpánek Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-11)
      Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro nově vznikající Burgrárnu. Cílem této práce bylo zodpovězení otázky, zda by daný podnikatelský plán měl šanci uspět i v reálném světě. Práce je rozdělena ...
    • Podnikatelský záměr pro otevření salátového bistra 

      Autor: Jan Frajbiš; Vedoucí práce: Švecová Lenka; Oponent práce: Žáček Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-05)
      Cílem diplomové práce je sestavení kompletního podnikatelského plánu na téma otevření salátového bistra, za účelem zjištění, zda je tento podnikatelský záměr v oblasti pohostinství a služeb konkurenceschopný a zda je možné ...
    • Studie proveditelnosti - placený obsah na videoplatformě MALL.TV 

      Autor: Anna Vacková; Vedoucí práce: Fanta Petr; Oponent práce: Cupal Libor
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Cílem diplomové práce je zpracování studie proveditelnosti pro připravovaný projekt zavedení placeného obsahu na videoplatformě MALL.TV. Cílem studie je zjistit, zda je tento projekt technicky proveditelný, konkurenceschopný ...
    • Studie proveditelnosti - založení cupcake pekárny v Praze 

      Autor: Monika Boháčová; Vedoucí práce: Švecová Lenka; Oponent práce: Fanta Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-09-06)
      Cílem diplomové práce je zpracování studie proveditelnosti pro plánovaný projekt založení pekárny na cupcakes za účelem zjištění, zda je tento projekt konkurenceschopný a zda je vhodný k realizaci. Studie proveditelnosti ...
    • Zaměstnanecké benefity v podnikatelském prostředí 

      Autor: Veronika Pražáková; Vedoucí práce: Antošová Gabriela; Oponent práce: Štědroň Bohumír
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-09-09)
      Cílem práce Zaměstnanecké benefity v podnikatelském prostředí je vytvořit návrh na inovace a změny v oblasti systému péče o zaměstnance a poskytovaných benefitů. Aby společnost byla úspěšná je zapotřebí, aby zaměstnanci ...
    • Získání konkurenční výhody pomocí inovace produktu online startupové služby 

      Autor: Jan Zábrodský; Vedoucí práce: Bronec Oldřich; Oponent práce: Sadílek Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-17)
      Práce se zabývá popisem tvorby hodnotové nabídky online startupové služby a stanovením plánu inovace produktu a vývoje služby. Také je analyzováno konkurenční prostředí a okolí společnosti. Práce vymezuje základní teoretické ...