• Návrh marketingového plánu pro vznik kavárny 

      Autor: Eliáš Pospíšil; Vedoucí práce: Jirkovská Blanka; Oponent práce: Mynaříková Lenka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-14)
      Bakalářská práce se zabývá problematikou popisu a analýzy vzniku nové kavárny ARK Coffee Prague. Jejím cílem je vypracování marketingového plánu pro optimální zavedení této kavárny. Práce je rozdělena na dva hlavní úseky. ...
    • Studie proveditelnosti založení tapas restaurace 

      Autor: Eliáš Pospíšil; Vedoucí práce: Vytlačil Dalibor; Oponent práce: Fanta Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Diplomová práce se zabývá tvorbou studie proveditelnosti v rámci projektového řízení. Hlavním cílem je vytvoření studie proveditelnosti pro projekt založení tapas restaurace v Praze. Práce je rozdělena na dvě části. První ...