• Analýza výkonnosti ADS-B přijímačů na Ústavu letecké dopravy FD ČVUT 

      Autor: Tomáš Tůma; Vedoucí práce: Pleninger Stanislav; Oponent práce: Zach Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-10)
      Cílem této práce je ohodnocení výkonnosti ADS-B přijímačů používaných v Laboratoři ATM systémů ve smyslu jejich schopnosti zpracování překrývajících se zpráv na příjmu. A to včetně rozboru teoretických příčin ztrátovosti, ...
    • Návrh nízkonákladového MLAT systému 

      Autor: Zach Martin; Vedoucí práce: Pleninger Stanislav; Oponent práce: Strouhal Miloš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-05-31)
      Cílem této diplomové práce je analyzovat hardware potřebný k fungování multilateračního sytému, vybrat nejlepší vhodná zařízení a následně navrhnout kompletní architekturu MLAT systému. Druhotnými cíli jsou: experimentální ...
    • Vytvoření databázového řešení pro analýzu přehledových dat v ATM laboratoři 

      Autor: Jakub Steiner; Vedoucí práce: Pleninger Stanislav; Oponent práce: Zach Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Předmětem této diplomové práce je vytvoření komplexního databázového řešení pro analýzu přehledových dat přijímaných v ATM laboratoři Ústavu letecké dopravy, včetně názorného uživatelského manuálu.