• adresa: 1380 m.n.m. - Turistická ubytovňa Krkonoše 

      Autor: Dominika Puchalová; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Chvojka Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Bakalárska práca rieši vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie pre objekt turistickej ubytovne na Zlatom Návrší (1380m.n.m.) v Krkonošiach.
    • Adresa: 1380 m.n.m., Turistická ubytovňa 

      Autor: Mária Adriána Lavková; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Chvojka Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Navrhnutá ubytovňa poskytuje ubytovanie pre turistov v Krkonoších. Situovaná je neďaleko miesta bývalých Jestřábích bud. Návrh vrstevnicovo kopíruje terén, čím minimálne narúša okolie, do ktorého je zasadený. Dominantou ...
    • Bytové domy pro doktorandy 

      Autor: Nikola Kučírková; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Chvojka Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Cílem studie bylo navrhnout dostavbu Strahova v Praze 6. Hlavním úkolem bylo vyřešit problematiku ubytování jak studentů, tak doktorandů či pedagogů. Součástí bylo také řešení parkování, které je v Praze problematické.
    • Bytový dům a ruční dílny v areálu Nuselského pivovaru 

      Autor: Zinkaizlová Veronika; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Chvojka Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-13)
      Předmětem této bakalářské práce je rekonstrukce bývalé sladovny, která se nachází v areálu Nuselského pivovaru. Areál je situován mezi ulicemi Křesomyslova a Závišova. Tento objekt je momentálně nevyužívaný, proto je zde ...
    • Bytový dům na rohu, Podolí 

      Autor: Radek Vladař; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Chvojka Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Tématem bakalářské práce je návrh bytového domu v nezastavěné nárožní proluce v Praze, Podolí. Bytový dům má dvě podzemní podlaží především pro účely parkování, aktivní parter s kavárnou a provozovnou a nad přízemím pět ...
    • Bytový dům pro hostující profesory ČVUT 

      Autor: Jiří Hessler; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Chvojka Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Zadáním projektu je navrhnout bytový dům pro hostující profesory ČVUT v rámci komplexu strahovských kolejí.
    • Bytový dům Sinkulova 

      Autor: Vojtěch Zeman; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Chvojka Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Řešeným projektem je bytový dům nacházející se v Praze – Podolí v ulici Sinkulova. šestipatrový objekt vyplňuje nepravidelnou proluku v blokové zástavbě. Stavba komunikuje do tří směrů a plynule navazuje na charakter okolní ...
    • Bytový dům, Praha-Nusle 

      Autor: Michal Pospíšil; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Chvojka Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Vzhledem k brzké výstavbě nové linky metra D a jedné z jejích stanic na Náměstí Bratří Synků se Nusle stanou velice lukrativní oblastí pro bydelní. Tento semestr jsme se snažili doplnit proluky nebo neefektivně zastavěné ...
    • Nová strahovská kolej 

      Autor: Tereza Húsková; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Chvojka Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-04-03)
      Stavba se nachází v Praze na Strahově na pozemku u pravého severního rohu Strahovského stadionu. Úkolem projektu bylo vytvořit důstojný vstup do kolejního kampusu ČVUT a navrhnout moderní bydlení pro studenty formou sdílených ...
    • Přestavba sladovny Nuselského pivovaru na budovu školy umění a designu 

      Autor: Krymouskay Irina; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Chvojka Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-15)
      Budova školy umění a designu je přestavbou sladovny bývalého Nuselského pivovaru, která se nachází v ulici Křesomyslova. Z východní strany do objektu přiléhá další část pivovaru, která s provozem školy není propojená. ...