• BYTOVÝ DŮM - ŽIŽKOV 

      Autor: Dan Gronwaldt; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Skalický Alexandr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Předmětem diplomové práce je bytový dům v městské části Praha-Žižkov, mezi ulicemi Koněvova, Ostromečská, Roháčova a Kaplířova. Navržený objekt nabízí bydlení v dispozicích od 1+kk po 5+kk, včetně nadstandardních bytů. V ...
    • DOSTAVBA BLOKU V OSTRAVĚ 

      Autor: Klára Smotlachová; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Václavík Radim
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Diplomová práce se zabývá dostavbou chybějící části bloku v historickém jádru Ostravy. Cílem je návrh bytového domu s komerčním parterem a podzemním parkováním. Architektonické řešení má doplnit městskou strukturu a přispět ...
    • HUMPOLEC - ROZHRANÍ 

      Autor: Anna Křížová; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Havlas Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Práce se zabývá urbánní kompozicí města Humpolec v návaznosti na přilehlé okolí. Hledá linii intravilánu města, který je co nejvíce založen na stávající podobě. Cílem je co nejméně zvětšovat stávající plochu města a věnovat ...
    • MĚSTSKÝ BLOK V KLADNĚ 

      Autor: Jan Miňovský; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Müller František
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Předmětem diplomové práce je návrh doplnění městské struktury v centru města Kladna. Projekt nabízí řešení v urbanistickém měřítku i podrobnější studii vybraných bytových domů.