• Bytový dům, Holešovice 

      Autor: Kateřina Tomášková; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Šarochová Eva
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Téma bakalářské práce je návrh bytového domu. Řešený pozemek se nachází v blízkosti metra Nádraží Holešovice. Bytový dům je situován ve východní části bloku, který jsme řešili společně v ateliéru. Součástí navrhované budovy ...
    • Kanceláře, Děčín 

      Autor: Zoltán Veres; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Lakatoš Karol
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Návrh řeší zanedbaný prostor vedle budovy ČVUT v Děčíně. Půdorysný tvar je dán okolní zástavbou. V přízemí jsou pronajímatelné prostory a bufet, patra mají čistě administrativní funkci.
    • REVITALIZACE ŽEROTÍNOVA 

      Autor: Kateřina Tomášková; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Tuček Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Doplňuji vhodnou strukturu na rozmezí městské a průmyslové zóny, která je oddělena silnicí I. třídy Jesenická. Zastavuji a revitalizuji parcelu po zbourané textilní továrně Hedva. Bydlení v zeleni s dostatečnou občanskou ...
    • The Cage - Nové Dvory 

      Autor: Viktorie Zlochová; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Stára Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Pro mou stavbu byla určena polyfunkce, proto jsem se snažila přijít na příjemné spojení administrativy a bytových jednotek. Hlavní myšlenkou bylo vytvořit vyhovující a funkční prostředí pro oba účely. Do vyšších podlaží ...