• Bytový dům Elko - Nové Dvory 

      Autor: Michal Bindr; Vedoucí práce: Tesař Jan Jakub; Oponent práce: Selingerová Michala
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Bytový dům Elko je součástí bloku navrhovaného v Nových Dvorech. Cílem návrhu je obnova zanedbané části města a využití jejího potenciálu. Objekt je situován v severní části bloku uprostřed zástavby. Koncept domu je navržen ...
    • Co-living Karlín 

      Autor: Arina Ushakova; Vedoucí práce: Tesař Jan Jakub; Oponent práce: Selingerová Michala
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-03-09)
      Bakalářská práce řeší architektonický návrh objektu, který se nachází v proluce Křižíkové ulice v Praze. Polyfunkční objekt má 8NP a 2PP. V 1NP je umístěná kavárna a přednáškový sál. 2NP obsahuje sportovní sál a společenskou ...
    • Jachtařský klub, Podolí 

      Autor: Daria Vlasova; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Selingerová Michala
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Jachtařský klub pod sebou má multifunkční stavbu, organizuje už stávající funkce na ostrově jako yacht club, elling, restaurace, jachtařské potřeby, dětská a sportovní hřiště, stejně tak nabízí rekreační zóny jako wellness, ...
    • Parkovací dům Plzeňská 

      Autor: Jakub Šenk; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Selingerová Michala
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-03-09)
      MYŠLENKOU PROJEKTU JE VYTVOŘENÍ PARKOVACÍHO DOMŮ NA MÍSTĚ STÁVAJÍCÍHO PARKOVIŠTĚ. OBJEKT JE UMÍSTĚN NA PRAZE 5, KOSÍŘE. V JEHO BLÍZKOSTI SE NACHÁZÍ KRÁSNÝ PARK CIBULKA, NEMOCNICE MOTOL A RUŠNÁ SILNICE. ZÁMĚREM TVORBY JE ...
    • Yacht klub, Podolí 

      Autor: Max Kušiak; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Selingerová Michala
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-04-03)
      Budova Českého Yacht klubu je navržena jako multifunčkní objekt. Jedná se o jednopodlažní ovjekt zapuštěný v terénu. V navržené budově se nachází podzemní garáže, restaurace, obchod, Český Yacht klub, opravna lodí a sklady lodí.