• Bytový dům, Opatov 

      Autor: Nikola Plachá; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Černý Luděk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Návrhem je bytový dům, který se nachází v Praze na Opatově. Uvnitř objektu se nachází pronajímatelné prostory, bytové jednotky různých velikostí a podzemní garážová stání. Cílem návrhu je vytvoření příjemného místa pro bydlení.
    • Dostupné bývanie Uppercross Křižíkova 

      Autor: Mária Jacová; Vedoucí práce: Tesař Jan Jakub; Oponent práce: Černý Luděk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Bakalárska práca sa zaoberá prielukou v Karlíne, Praha 8. Navrhnutá polyfunkčný objekt uzatvára priestor prieluky a vytvára kompaktnú blokovú zástavbu, ktorá svojím charakterom ponúka celkove kvalitné mestské prostredie. ...
    • Polyfunkční dům na náměstí 

      Autor: Zuzana Surovcová; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Černý Luděk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Polyfunkční dům je navržen jako jedna z pěti novostaveb tvořících Litochlebské náměstí v Praze nedaleko stanice metra Opatov. Součástí urbanistického konceptu je také zapuštění stávajícího kruhového objezdu pod zem a ...
    • Studentská kolej, Praha 5 

      Autor: Fedor Yurchenko; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Černý Luděk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Návrh studentského koleje pro sídliště barrandov. Objekt se nachází uprostřed pozemku (3000m²) zastavěná plocha 840m². Objekt ma 6 nadzemnich podlaži a jedno podzemni. Má 140 pokoju pro 280 studenty. V každém patře jsou ...
    • Ubytování pro studenty, Praha 5 - Barrandov 

      Autor: Alexandra Smirnova; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Černý Luděk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Navrhuji ubytování pro studenty v areálů Prahy 5 - Barrandov. Objekt se nachází na sídliště a je součástí nového urbanistického řešení volného náměstí na Štěpařské ulici, kde bude nově postaveny střední škola, hokejová ...
    • Yacht klub, Podolí 

      Autor: Anna Hejduková; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Černý Luděk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-04-03)
      Budova Českého Yacht Klubu je navržena jako multifunkční objekt pro členy yacht klubu i veřejnosti. Skládá se ze dvou nadzemních a jednoho podzemního podlaží. V podzemním podlaží se nachází dílna, šatna a technické zázemí. ...
    • Žluté korzo 

      Autor: Karina Farkasová; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Černý Luděk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Žlté korzo v areáli Žlutých lázní