• ČESKÉ BUDĚJOVICE - MARIÁNSKÉ NÁMĚSTÍ 

      Autor: Kristýna Štiaková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Vodák Miroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Téma mé diplomové práce je divadlo a filharmonie V Českých Budějovicích. Řeším otázku zvýšení nadregionálního, národního či mezinárodního významu Českých Budějovic. Nejaktuálnější téma je právě modernizace divadla, protože ...
    • NOVÉ CENTRÁLNÍ NÁDRAŽÍ PRAHA - OPERA 

      Autor: Zdeněk Völfl; Vedoucí práce: Koucký Roman; Oponent práce: Tittl Lukáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Diplomová práce se zabývá podzemní stanicí Praha-Opera v rámci zamýšleného komplexu železničních tunelů pod centrem Prahy. Práce rozpracovává zamýšlenou koncepci z hlediska zapojení tohoto rozsáhlého infrastrukturálního ...
    • NUSELSKÉ ÚDOLÍ 

      Autor: Martin Želiar; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Závodný Lubomír
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Snaha nájsť riešenie priestoru v kontakte Nuselského údolia s mostom, ktorý svojim príchodom narušil tunajšiu historickú zástavbu. Dotvorenie blokov pod Nuselským mostom, vytýčenie verejného priestoru. Navrhujem dom - domy ...
    • TRŽNICE 

      Autor: Daria Kulachek; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Petřík Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Tématem diplomové práce je vytvořeni nové tržnice pro hlavní město Prahu. Nedílnou součásti práce je zkoumaní a stanoveni vhodné lokality.
    • TRŽNICE 

      Autor: Irina Krymouskay; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Hašpica Adam
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Tržnice vždy byly běžným typologickým prvkem občanské vybavenosti, který se ale z pražského prostředí s časem vytratil. Dnes stávající tržnice většinou už neplní svoji původní funkci a většího rozpětí nabývají dočasné ...
    • V KŘÍŽI DOBŘICHOVIC 

      Autor: Michaela Křižáková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Burian Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Předmětem této práce je ucelení a posílení centra města Dobřichovice. Vytvoření hlavního náměstí s novou radnicí a jeho propojení s městskou rezervou- parcelou na níž vytvářím budovu multifunkčního sálu.
    • VEŘEJNÁ PROSTRANSTVÍ MĚSTA CHOCNĚ 

      Autor: Boris Lubochkin; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Schwarz Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Choceň je město, ve kterém lidé vždycky rádi trávili čas a setkávali se mezi sebou. Město má velký podíl zeleně jak v intravilánu a extravilánu a nabízí dostatek lokalit pro rekreaci. Tématem práce je revitalizace veřejných ...