• SKATEBOARDOVÉ CENTRUM DŽBÁN 

      Autor: Vojtěch Soukup; Vedoucí práce: Navrátil Arnošt; Oponent práce: Lacina Vladimír
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Předmětem diplomové práce je umístění a návrh skateboardové haly ve sportovním a rekreačním areálu vodní nádrže Džbán. Součástí práce je i řešení veřejného prostoru v okolí haly.
    • SPORTOVNÍ HALA V CHRUDIMI 

      Autor: Dominik Cvrček; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Boroš Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Diplomová práce se zabývá umístěním a návrhem sportovně společenského centra města Chrudim. Cílem je dokázat, že velké sportovní stavby často situované za hranice kompaktního města nemusí tvořit uzavřené, nepropustné ...
    • TRŽNICE 

      Autor: Valeriia Novikova; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Doležal Richard
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Předmětem diplomové práce je návrh tržnice. Parcela se nachází v bezprostředním okolí Národního muzea a Václavského náměstí, na místě bývalých hradeb. Práce se zabývá variantami využití prostoru tržnice a možnostmi se ...