• Administrativní stavba, Brno, Trnitá 

      Autor: Tomešek Matěj; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Hofmeister Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-03-08)
      Předmětem bakalářské práce bylo zpracování návrhu administrativní budovy do fáze dokumentace pro stavební povolení. Projekt vzešel z předcházející studie blokové zástavby jižně od historického centra v Brně, která si kladla ...
    • Aula Magna 

      Autor: Matěj Příman; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Hofmeister Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Zadání Aula Magna navrací Staroměstskému náměstí národní hodnotu a důstojnost. Na západní stranu náměstí doplňuje zapomenutý cíp po Staroměstské radnici reprezentativní budovou s velkokapacitním sálem pro Univerzitu Karlovu. ...
    • Most, město 

      Autor: Rudorfer Vojtěch; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Hofmeister Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-16)
      Problém nového mostu ve starém městě. Infrastruktura a lidé. Cílem úkolu bylo vytvořit smysluplné a funkční spojení mezi dvěma částmi města - Karlínem a Holešovicemi. V BP podrobně řešeno holešovické předmostí skládající ...
    • Polyfunkční dům, Brno - Trnitá 

      Autor: Brus Vít; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Hofmeister Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-03-08)
      Předmětem návrhu bylo definovat možnou podobu bydlení v nově navržené čtvrti Brna. Propojit bydlení s občanskou vybaveností a vytvořit tím nový měststký polyfunkční bytový dům.