Now showing items 1-8 of 8

    • Architektonické centrum, Jablonec 

      Author: Dominika Procházková; Supervisor: Plicka Ivan; Opponent: Torkoniaková Iveta
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Navržené architektonické centrum dotváří náměstí v Jablonci nad Nisou. Budova se skládá z komerčních prostor, kavárny, dvoupodlažního sálu a kanceláří.
    • Bytový dům u radnice - Náchod 

      Author: David Valenta; Supervisor: Efler Tomáš; Opponent: Kantová Olga
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-09-07)
      Řešený pozemek se nachází v historickém centru města Náchoda a společně se stavbou "Domy za radnicí" doplňuje prázdný městský blok. Budova je nárožní ve tvaru písmene L, které uzavírá klidný vnitroblok. Skládá se ze dvou ...
    • Kanceláře, Děčín 

      Author: Zoltán Veres; Supervisor: Stempel Ján; Opponent: Lakatoš Karol
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Návrh řeší zanedbaný prostor vedle budovy ČVUT v Děčíně. Půdorysný tvar je dán okolní zástavbou. V přízemí jsou pronajímatelné prostory a bufet, patra mají čistě administrativní funkci.
    • KANCELÁŘSKÁ BUDOVA V PRAZE 5 

      Author: Alexandra Smirnova; Supervisor: Krátký Vladimír; Opponent: Pfeifer Josef
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-08)
      Diplomová práce je zaměřena na navrh Kancelářské budovy s aktivním parterem v rámci nové plánovaného bloku na území Prahy 5 v okolí Smíchovského nádraží, podél ulici Strakonická. Navrh je především zaměřen na kvalitně ...
    • Laboratoře pro Výzkumý ústav rostlinné výroby, Praha 

      Author: Klára Vašířová; Supervisor: Stempel Ján; Opponent: Rujbr Adam
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Projekt je součástí společného ateliérového návrhu nové podoby Výzkumného ústavu rostlinné výroby. Jedná se o samostatně stojící budovu laboratoří s kancelářemi určenou pro 8 pracovních týmů ústavu. Budova má 2 nadzemní ...
    • Metamorfóza Hostivice 

      Author: Jonáš Kolomý; Supervisor: Valouch Štěpán; Opponent: Abt Štěpán
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Bakalářská práce představuje dokumentaci ke stavebnímu povolení administrativní budovy v logistickém areálu Hostivice.
    • Obytný dům s vybavením, Český ráj 

      Author: Lucie Fousová; Supervisor: Girsa Václav; Opponent: Kantová Olga
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-04-03)
      Projekt řeší zpracování původní studie navržené v ateliéru Girsa na dokumentaci pro stavební povolení. Návrh řeší polyfunkční stavbu v proluce ve městě Turnov. V parteru stavby se nachází cukrárna a prodejna s čaji. V patře ...
    • Polyfunkční dům, Praha - Libuš 

      Author: Daniel Hub; Supervisor: Kohout Michal; Opponent: Trembulák Eduard
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Práce se zabývá administrativní budovou, která je součástí většího developmentu v Praze-Libuši.