Hledat
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
Návrh komorové sušárny kostek cukru, Design of a chamber dryer for sugar cubes drying
; Vedoucí práce: Hoffman Pavel; Oponent práce: Štancl Jaromír (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-07-01)
The main aim of the task is to make new design of chamber dryer. New design of chamber dryer for sugar cubes drying was performed by using laboratory dryer and doing measurements. Specification of drying time according to ...
Výroba potravinářských produktů s nízkým podílem laktózy, Production of food products with a low content of lactose
; Vedoucí práce: Štancl Jaromír; Oponent práce: Hoffman Pavel (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-02-07)
Hlavním cílem této práce je vypracovat literární rešerši zaměřenou na výrobu potravin s nulovým a velmi nízkým obsahem laktózy. Dále na základě získaných informací navrhnout pro stávající fiktivní výrobnu mléčného sortimentu ...