• Provoz tepleného čerpadla země-voda 

      Autor: Václav Dědič; Vedoucí práce: Lain Miloš; Oponent práce: Beber Richard
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-08-23)
      Tato diplomová práce zpracovává data popisující provoz tepelného čerpadla země-voda umístěného v areálu Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze.
    • Provoz zdroje tepla a chladu universitní budovy 

      Autor: Uchytil Jan; Vedoucí práce: Lain Miloš; Oponent práce: Beber Richard
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-06-27)
      Diplomová práce se zabývá analýzou dat naměřených na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy. Tato data souvisí se zdrojem tepla a chladu. Jako zdroj tepla a chladu je použito tepelné čerpadlo země-voda. Data jsou ...
    • Systém s tepelným čerpadlem země-voda pro vytápění a chlazení budovy 

      Autor: Chary Raman Sridharan; Vedoucí práce: Lain Miloš; Oponent práce: Beber Richard
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-06-16)
      Práce se zabývá systémem zdroje tepla a chladu pro historickou budovu využívanou pracovišti University Karlovy v Praze. Ve strojovně jsou instalována moderní teplená čerpadla osazená měřením a monitorování provozu. Celý ...