• Návrh planetové míchačky betonu 

      Autor: Jan Kličman; Vedoucí práce: Kamenický Josef; Oponent práce: Bečka Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      V diplomové práci byl proveden koncepční návrh planetové míchačky betonu. Byl vypracován 3D model a 2D výkresy sestavení a vybraných částí navrhované míchačky, včetně provedení vybraných návrhových a kontrolních výpočtů.
    • Návrh uzlu 'spodek - podvozek' tramvajového vozidla 

      Autor: Nádherný Martin; Vedoucí práce: Petr Karel; Oponent práce: Bečka Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-08)
      Diplomová práce se zabývá návrhem základních konstrukčních celků podvozku pro nízkopodlažní tramvaj včetně návrhu spodku vozidla nad podvozky a uspořádání interiéru nad podvozky. Práce obsahuje rešerši pohonů používaných ...
    • Posouzení konstrukčních řešení otoče nakládacího jeřábu 

      Autor: Šíma Daniel; Vedoucí práce: Uhlíř Roman; Oponent práce: Bečka Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-07-27)
      Tato diplomová práce se zabývá různými principy otáčení vyvážecích jeřábů a jejich vlastnostmi. Porovnává výrobu hlavního dílu skříně svařováním a odléváním. Zabývá se také možností výroby nové otoče.
    • Testování kluzných ložisek. 

      Autor: Hrubý Jakub; Vedoucí práce: Mrázek Jiří; Oponent práce: Bečka Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-06-27)
      Tato práce se zabývá návrhem zařízení pro testování dynamicky namáhaných, radiálních kluzných ložisek a experimentálním ověřením jejich základních provozních parametrů.
    • Zkušební zařízení pro testování kuželových ozubených kol 

      Autor: Vosyka Jakub; Vedoucí práce: Petr Karel; Oponent práce: Bečka Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-07-06)
      Tato práce pojednává o návrhu elektricky uzavřeného zkušebního okruhu pro testování kuželových ozubených kol. Jedná se o experimentální stanoviště, na kterém je možné testovat kuželová kola různého materiálu, převodového ...