• Experimentální měření vlnovce a konstrukce experimentálního přípravku 

      Autor: Stehlík Vojtěch; Vedoucí práce: Dynybyl Vojtěch; Oponent práce: Holý Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-08-02)
      Cílem této diplomové práce je naměření zátěžové charakteristiky vlnovců 21,5"x1 a 21,5"x2 pro pracovní zdvih pro tlaky 1-8 bar. V teoretické části je popsána historie výroby, konstrukční uspořádání, využití a výhody a ...
    • Konstrukce zkušebního zařízení pro zkoušení odstředivých čerpadel 

      Autor: Zíka Martin; Vedoucí práce: Dynybyl Vojtěch; Oponent práce: Ryneš Vladimír
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-07-13)
      Diplomová práce se zabývá návrhem konstrukce zkušebního zařízení pro zkoušení odstředivých čerpadel vyráběných ve společnosti Jihostroj, a.s.
    • Konstrukční řešení kompaktního zařízení pro hloubkové vrty v tělese přehradní hráze 

      Autor: Kavka Martin; Vedoucí práce: Mrázek Jiří; Oponent práce: Dynybyl Vojtěch
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-06-19)
      Tato práce je věnována návrhu kompaktního zařízení pro hloubkové vrty v tělese přehradní hráze. V práci je provedena rešerše problematiky hloubkových vrtných zařízení. Práce dále obsahuje dvě koncepční varianty, ze kterých ...
    • Modifikace experimentálního testovacího zařízení předepnutých ložisek 

      Autor: Seyfryd Lukáš; Vedoucí práce: Chmelař Jakub; Oponent práce: Dynybyl Vojtěch
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-07-11)
      Úkolem diplomové práce je upravit experimentální zařízení předepnutých ložisek podle požadavků na řízení předepínací síly a systému zatěžovacích sil. Práce obsahuje CAD model a výkresovou dokumentaci nových dílů testovacího ...
    • Návrh mechanismu natáčení lopatek axiálních ventilátorů 

      Autor: Šádek Štěpán; Vedoucí práce: Berka Ondřej; Oponent práce: Dynybyl Vojtěch
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-06-08)
      Cílem diplomové práce je vytvořit konstrukční návrh mechanismu pro natáčení lopatek axiálního ventilátoru. Zájmovou skupinou jsou axiální ventilátory užívané v dolech, tunelech, metru a na jiných podobných místech, kde je ...
    • Návrh plnící stanice kontejnerů pro přepravu nehomogenní sypké hmoty 

      Autor: Havlíček Martin; Vedoucí práce: Hoidekr Jan; Oponent práce: Dynybyl Vojtěch
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-23)
      Cílem této diplomové práce je návrh plnící stanice kontejnerů pro přepravu homogenní sypké hmoty. V úvodu práce je detailně popsaná problematika svozu komunálního odpadu po světě. Práce dále řeší konstrukční návrh plnící ...
    • Návrh senzoru pro in-time monitorování parametrů jádrového vrtání 

      Autor: Dvořák Michael; Vedoucí práce: Dub Martin; Oponent práce: Dynybyl Vojtěch
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-08-31)
      Diplomová práce se zabývá návrhem senzoru pro in-time jádrového vrtání. Práce obsahuje rešerši z oblasti tenzometrie a jádrového vrtání. Je podrobně popsána konstrukce senzoru a ochranného pouzdra. V poslední řadě jsou ...
    • Návrh štípače pro vyvažeč 

      Autor: Janda Martin; Vedoucí práce: Dynybyl Vojtěch
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2013-10-01)
    • Studie proveditelnosti minirypadla E15 

      Autor: Hnátek Jakub; Vedoucí práce: Dynybyl Vojtěch; Oponent práce: Dub Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-08-30)
      Tato diplomová práce se zabývá návrhem minirypadla Bobcat E15 jako modifikace minirypadla Bobcat E17. Návrh spočívá v rozkladu rypadla E17 na konstrukční celky, rozložení funkčních komponent stroje, identifikaci prvků pro ...
    • Testování provozních parametrů pásových dopravníků 

      Autor: Machala Ondřej; Vedoucí práce: Mrázek Jiří; Oponent práce: Dynybyl Vojtěch
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-07-20)
      Cílem diplomové práce je navrhnout a realizovat konstrukční zařízení pro testování provozních parametrů pásových dopravníků.
    • Vliv výrobních nepřesností a deformací na záběrové podmínky v planetových převodovkách 

      Autor: Strasser Filip; Vedoucí práce: Dynybyl Vojtěch; Oponent práce: Roško Vilém
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-05-20)
      Práce se zabývá problematikou záběrových podmínek v planetových převodovkách v závislosti na výrobních nepřesnostech a pružných deformacích v mechanismu.
    • Vývoj trakčního lehátka 

      Autor: Soukup Jiří; Vedoucí práce: Dynybyl Vojtěch; Oponent práce: Pospíchal Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-06-06)
      Tato diplomová práce se zabývá vývojem trakčního lehátka. Jsou zde popsány obvyklé terapie a někteří výrobci trakčních systémů. Kromě samotného návrhu lehátka jsou v diplomové práci provedeny výpočty pevnostní a kinematické.