• Návrh nového vytloukacího roštu do slévárny 

      Autor: Ondřej Pecka; Vedoucí práce: Lopot František; Oponent práce: Křička Jaroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-09-01)
      Cílem této práce je navrhnout nový vibrační vytloukací rošt pod vedením firmy Techkon s r.o. určený pro společnost Slévárna Kuřim a.s. Návrh má být proveden na základě zkušeností s provozem stávajícího zařízení a musí ...
    • Návrh nůžkového zvedáku pro zásobování obchodů 

      Autor: Ondřej Pecka; Vedoucí práce: Štoček Ondřej; Oponent práce: Havlíček Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-08-21)
      Bakalářská práce je zaměřena na návrh nůžkového zvedáku pro zásobovaní obchodů. V teoretické části bakalářské práce je rešerše zaměřená na běžně používá konstrukční řešení nůžkových zvedáků a mechanismů, včetně jejich ...
    • Návrh otočného jeřábu 

      Autor: Matěj Procházka; Vedoucí práce: Křička Jaroslav; Oponent práce: Štoček Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-08-21)
      Bakalářská práce je zaměřená na návrh sloupového jeřábu. V teoretické části je rešerše sloupových jeřábů a jejich využití. Praktická část se zabývá samotným návrhem otočného jeřábu.