• Hydraulika systému vytápění komplexu bytových domů 

      Autor: Jaroslav Vich; Vedoucí práce: Kabrhel Michal; Oponent práce: Spurný Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-13)
      Diplomová práce řeší projekt vytápění a přípravy teplé vody v bytového komplexu, s využitím moderní technologie pro dynamickou regulaci. Práce je rozdělena do dvou částí. V první časti jsou představeny základní principy ...
    • Optimalizace vnitřního prostředí bytu pro osoby s poruchou termoregulace 

      Autor: Michal Hoffmann; Vedoucí práce: Kabrhel Michal; Oponent práce: Mlejnek Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)
      Práce se se zabývá řešením tepelného komfortu pro osoby s poruchou termoregulace. Cílem práce bylo zjistit optimální podmínky vnitřního prostředí pro tyto osoby a návrh al-goritmu regulující teplotu a vlhkost v bytě.
    • Vytápění základní školy se zaměřením na výpočet tepelného výkonu 

      Autor: Jana Pabousková; Vedoucí práce: Urban Miroslav; Oponent práce: Musil Roman
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-02-09)
      Tématem diplomové práce je vytápění základní školy se zaměřením na tepelný výkon. Tato diplomová práce je rozdělena na teoretickou textovou část a praktickou projektovou část. V textové části se diplomová práce zabývá ...