• Projekt větrání bytového domu 

      Autor: Jana Strupková; Vedoucí práce: Kabrhel Michal; Oponent práce: Křišíková Helena
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-10)
      Diplomová práce se skládá z teoretické, praktické a výkresové části. Výkresová a praktická část se zabývá návrhem větrání bytového domu. V teoretické části je zpracována studie na téma „Vnitřní prostředí bytových domů“.
    • Vnitřní prostředí administrativní budovy s návrhem vzduchotechnického systému 

      Autor: Pavel Málek; Vedoucí práce: Urban Miroslav; Oponent práce: Lhotský Milan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)
      Součástí této práce je legislativní pohled na vnitřní pracovní prostředí. Cílem práce je porovnat typy distribuce chladu pro prostory open space a vybrat nejvhodnější variantu pro řešený objekt. V další části práce je ...
    • Využití velkoplošných systémů pro vytápění a chlazení budov 

      Autor: Dominik Beneš; Vedoucí práce: Frolík Stanislav; Oponent práce: Beneš Vojtěch
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-14)
      Diplomová práce se skládá z rešerše velkoplošných sálavých systémů pro vytápění a chlazení budov a návrhu takového systému pro zvolený objekt. Práce je rozdělena na teoretickou, výpočtovou a praktickou část. V rámci ...