• Konstrukce bezpilotního letadla pro geodetické práce 

      Autor: David Zahradník; Vedoucí práce: Vyskočil Zdeněk; Oponent práce: Lukeš Zdeněk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-20)
      Tato diplomová práce se zabývá konstrukcí bezpilotního letadla pro geodetické účely na platformě Arduino s Arduino periferiemi.
    • Vývoj aplikace pro autonomní mapování dna vodních ploch 

      Autor: Urik Jaroslav; Vedoucí práce: Lukeš Zdeněk; Oponent práce: Kubricht Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-06-23)
      Diplomová práce se zabývá vývojem softwaru sloužícímu k autonomní navigaci plavidla mapujícího dno vodního tělesa. Hlavním cílem projektu je automatizace postupu a snížení nároků na schopnosti uživatele ovládajícího plavidlo ...
    • Vývoj systému pro sledování svahových deformací 

      Autor: Kotrčová Martina; Vedoucí práce: Lukeš Zdeněk; Oponent práce: Tesař Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-02-16)
      Tato diplomová práce se zabývá vývojem systému pro měření svahových deformací pomocí GNSS. Celý systém je plně automatizovaný a výsledky jsou ukládány do databáze. V závěru je porovnání metod mezi naším instalovaným systémem ...